top of page
dana.photography-7486.jpg
Capture moments, create memories

Foto's bekijken van bijzondere momenten in je leven, is een manier van voelen.
Zo onthoud je de kleine dingen en momentjes, lang nadat je deze vergeten bent.

Het belangrijkste voor mij is dat jullie je op je gemak voelen tijdens de fotoshoot en dat we authentieke momenten kunnen vastleggen. Ik fotografeer op een ongedwongen manier en zorg met wat kleine aanwijzigingen, spelletjes en grappige teksten dat er spontane momentjes ontstaan. 

Het beste moment om foto's te maken is meestal ongeveer één uur voor zonsondergang. Op dat moment is het licht zacht en warm, wat zorgt voor prachtige foto's. In de zomer kan dit wel wat later op de avond zijn. Dit is misschien wat minder prettig wanneer je jongere kinderen hebt.
In dat geval raad ik aan om te kiezen voor een fotoshoot in maart, april, september of oktober, wanneer het wat eerder donker word.

Ik vermijd doorgaans het fotograferen midden op de dag vanwege het harde zonlicht. Dit kan schaduwen en felle hooglichten creëren die niet altijd flatterend zijn. Mijn doel is om jullie op jullie best vast te leggen, dus we kunnen altijd samen een geschikt tijdstip vinden.

Wat locaties betreft, kunnen we genieten van de natuur of juist kiezen voor een meer industriële omgeving, afhankelijk van jullie voorkeur en stijl.

Een fotoshoot duurt meestal niet langer dan 1,5 uur. Dit geeft ons voldoende tijd om diverse plekken te verkennen en verschillende foto's te maken zonder dat het te vermoeiend wordt.

Tot slot, als jullie besluiten om met mij samen te werken, ontvangen jullie een handige gids met tips om je goed voor te bereiden op de fotoshoot. Dit zal ervoor zorgen dat jullie je comfortabel voelen voor de camera en dat we mooie foto's kunnen maken.

dana.photography-7491.jpg
bottom of page