top of page

Family Fun in the City!

Laatst had ik de kans om een superleuke shoot te doen in het centrum van de stad! Het was een prachtige dag en we kozen ervoor om de shoot midden in de stad te houden. Dit bleek een geweldige keuze te zijn!

De stad biedt zoveel mooie plekken om foto's te maken. Van gezellige straatjes en mooie gebouwen tot groene stukjes met bloemen. Overal waar je kijkt, is er iets interessants om vast te leggen. Dit gaf ons heel veel mogelijkheden voor verschillende achtergronden en sfeer in de foto's. De shoot stond al langere tijd op de planning en vandaag was het eindelijk zover!


Bij deze shoot waren er twee jonge meisjes die meteen op avontuur gingen. Vanaf het moment dat we begonnen, renden ze rond, lachten ze en hadden ze de grootste lol. Ze zorgden voor een gezellige chaos en hun energie was aanstekelijk. Het was echt genieten om hen zo vrij en blij te zien.

Voor mij als fotograaf zijn dit de ultieme fotoshoots! Wanneer kinderen zo enthousiast zijn, kan ik niet stoppen met foto's maken. Hun spontane lachjes, grappige poses en ondeugende blikken maken de foto's echt speciaal. Het is heerlijk om kinderen bezig te zien en die pure, ongedwongen momenten vast te leggen.


Tijdens de shoot verkenden we verschillende plekken in de stad. We begonnen bij de Koffieboetiek. Een ontzettend gezellige plek om heerlijk te genieten van een kopje koffie met iets lekkers! Hoe leuk is het dan om daar samen met je kinderen wat quality time door te brengen. We hebben eerst binnen gezeten, maar daarna zijn we ook in de leuke binnentuin geweest. Na het lekkere kopje koffie zijn we verder op ontdekking gegaan in de stad. Elk moment was een kans om een prachtig plaatje te schieten. De levendige sfeer van de stad gaf een extra dimensie aan de foto's.

Wat deze shoot zo bijzonder maakte, was de combinatie van de stedelijke omgeving en de vrolijke avonturen van de meisjes. Geen muurtje was te hoog en geen plek was te gek!

Aan het eind van de middag had ik een camera vol met fantastische foto's en een hart vol mooie herinneringen. Ik ben zo blij dat ik deze speciale momenten voor dit gezin kon vastleggen. Dit is precies waarom ik zo van mijn werk hou – het vastleggen van echte emoties en spontane momenten die een leven lang meegaan.

Ik kijk al uit naar de volgende avontuurlijke fotoshoot!19 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page