Creativity

Op het moment dat ik deze blog wil gaan schrijven, krijg ik ineens een black out...

Weg inspiratie.. weg creativiteit.

Ik merk dat deze bizarre periode mij soms in de war brengt.

Welke dag is het vandaag? Zitten we al ruim één maand thuis? En op een of andere manier krijg ik nu minder gedaan in huis dan voorheen. Wat vreemd is, omdat ik nu toch meer tijd in huis doorbreng.

De afgelopen weken, merk ik wel dat ik gedwongen word om creatief te zijn. Ook omtrent mijn fotografie heb ik veel nagedacht over hoe het nu verder moet.

Bruiloften die niet meer door kunnen gaan, fotoshoots moeten verplaatst worden.. Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik teleurgestelde mensen toch iets leuks kan bieden? Er moet een manier zijn waarop ik toch die mooie momenten kan blijven vastleggen en ook de richtlijnen van het RIVM kan blijven volgen...

En toen hoorde ik over een mooi concept via het nieuws.

Window fotoshoots.

Ondanks dat de situatie natuurlijk niet leuk is, vind ik dit soort portretten toch heel mooi. Het laat een pure emotie zien en is alles behalve geposeerd.

Misschien ook omdat de fotograaf op een afstand staat en met het raam ertussen, maakt het alles wat minder spannend voor de mensen die gefotografeerd worden.

Het is natuurlijk ook een herinnering voor later. We kunnen met deze foto's straks terugkijken op een bijzondere periode. Een periode waarin we noodgedwongen dichter tot elkaar zijn gekomen. Waarin we creatiever worden en elkaar nog meer liefhebben. Met deze manier van fotograferen ga ik ervoor zorgen dat ook de mooiste momenten binnen in huis, nooit vergeten worden.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Dana Photography I Helmond I Netherlands 
KVK: 81463472
Prijswijzigingen onder voorbehoud
© 2021 by Dana van den Heuvel
Copyright ©