Tip of the Day

Deze keer een blog die een beetje anders is dan anders...

Regelmatig krijg ik verschillende vragen van mensen die bij mij een fotoshoot hebben gereserveerd.

Heb je tips voor de kleding die we aan kunnen doen?

Wat kunnen we doen qua voorbereiding in ons huis? Hoe kan ik mijn kind voorbereiden op de fotoshoot?

Toen ik al deze vragen om mezelf afgevuurd zag worden, wist ik meteen dat ik iedereen zo goed mogelijk wilde gaan informeren. Ik had besloten om een tipsboekje te gaan maken. Een online boekje waarin je alle tips krijgt om je goed te kunnen voorbereiden op je fotoshoot.

Vandaag wil ik in deze blog een tipje van de sluier oplichten... Hoe ziet zo'n tipsboekje eruit? En wat voor tips staan er allemaal in?

Allereerst... een van de meest gestelde vragen: "Heb je nog kledingtips voor de fotoshoot"? De keuze van je kleding heeft een grote invloed op het totaalbeeld van de foto’s. En om je een handje op weg te helpen heb ik verschillende tips beschreven in mijn tipsboekje.

Het tipsboekje ontvang je in een PDF-bestand, samen met je reserveringsbevestiging. Super handig, want zo kun je meteen aan de slag!

Ook voor bruidsparen heb ik een fijn tipsboekje samengesteld.

Daarin vind je o.a. tips voor de thuislocatie en voor tijdens de ceremonie. Want waar moet je rekening houden wanneer er foto's bij je thuis gemaakt gaan worden? Niemand wil natuurlijk voor verrassingen komen te staan. Geloof me, met deze handige tipsboekjes ben je helemaal voorbereid op je fotoshoot!

Benieuwd naar mijn tipsboekjes? Of wil je graag meer weten over de fotoshoots? Stuur me gerust een berichtje en dan neem ik snel contact met je op!

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Dana Photography I Helmond I Netherlands 
KVK: 81463472
Prijswijzigingen onder voorbehoud
© 2021 by Dana van den Heuvel