Summer Break!

De maand augustus, nog steeds hoge temperaturen en vele van jullie zullen lekker aan het genieten zijn van de vakantie! Dana Photography heeft dan ook de eerste 3 weken van augustus geen shoots, i.v.m. deze vakantie en de aanhoudende hitte. Maaarrr vakantie of niet.. natuurlijk plaats ik wel voor jullie een nieuwe blog! II Review actie Een paar weken geleden vroeg ik jullie om je ervaringen met Dana Photography te delen met mij. Ik wilde graag dat andere mensen zouden kunnen lezen wat jullie gevoel en beleving is geweest bij de fotoshoot.

Zo kan iedereen een beter beeld krijgen en eventueel besluiten om het zelf te ervaren hoe leuk een shoot bij Dana Photography is! In ruil daarvoor konden jullie ook nog eens kans maken op een gratis mini-shoot! Wat heb ik veel reacties ontvangen op dit verzoek, helemaal super! En vooral ook heel leuk om eens te horen hoe jullie de shoot hebben beleefd! Inmiddels heb ik op 17 juli de winnaar van de gratis mini-shoot bekend gemaakt op de Facebookpagina van Dana Photography. Iedereen nogmaals ontzettend bedankt! Klik op onderstaande link om een aantal reviews te kunnen lezen: www.dana-photography.com/wat-mensen-zeggen

II Fotograferen met zonlicht Het licht van de zon op een vol zonnige dag is hard licht. Het is intens, sterk en direct en het laat diepe schaduwen met harde overgangen zien. Midden op de dag, speciaal in de zomer, is hard licht gewoon minder mooi voor je foto's. Dit is een reden waarom ik fotoshoots in de zomer liever in de vroege ochtend, of laat op de middag plan.

Wanneer je toch een fotoshoot wilt plannen op een zonnige dag, dan kijk ik graag met je naar locaties waarbij we kunnen werken in de schaduw.

II Wist je dat...?

* ... Dana Photography aanstaande bruidsparen zoekt?

* ... je voor meer informatie contact kunt opnemen via het contactformulier op de website? * ... je de algemene voorwaarden & de privacy verklaring van Dana Photography kunt vinden op de website?

* ... Dana Photography vanaf 20 augustus weer gaat shooten? Reserveer snel je fotoshoot via de website, want de agenda loopt al vol!

II Foto van de Maand Iedere maand kies ik een bijzondere foto uit. Eentje die ik graag met jullie wil delen, omdat het bijvoorbeeld om een speciale opdracht ging,de kids super enthousiast waren of gewoon omdat ik het een mooie foto vind.

Deze foto heb ik precies één jaar geleden geschoten bij Egmond aan Zee.

In de duinen vond ik deze lange lijn van slotjes. Op bijna elk slotje 2 namen.

Elk slotje staat voor een bijzonder moment van 2 mensen die elkaar liefhebben.

Liefde en elkaar liefhebben...

Iets waar we veel vaker bij stil zouden moeten staan, en op kleine maniertjes zouden moeten koesteren. Heb jij je liefde gevonden en wil je deze laten vastleggen? Reserveer dan een loveshoot bij Dana Photography. Ik ga samen met jullie op zoek naar jullie speciale ontmoetingsplekken en leg alle geluksmomentjes vast! www.dana-photography.com/book-online

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Dana Photography I Helmond I Netherlands 
KVK: 81463472
Prijswijzigingen onder voorbehoud
© 2021 by Dana van den Heuvel