Wanna know what's happening?

Jaaaa... een nieuwe maand, dus een nieuwe blog! De zomer is begonnen en hoe! Flink wat warme dagen liggen al achter ons en het lijkt erop dat we voorlopig nog geen regen gaan zien.

II Behind the Scenes

Altijd al eens willen weten hoe een

fotoshoot bij Dana Photography in zijn werk gaat? Sinds kort heb ik op mijn website verschillende sfeerimpressies geplaatst. Zo kun je foto's bekijken van verschillende fotoshoots, maar ook beelden die achter de schermen zijn gemaakt bekijken! Klik op deze link en veel kijkplezier!

II Gevraagd Inmiddels heb ik al vele kindjes, gezinnen, families en portretten mogen maken. Maar ik wil meer! Ik wil graag blijven groeien en als volgende stap wil ik graag een bruiloft fotograferen! Dus jullie voelen hem misschien al aankomen... 😉 Ken jij een bruidspaar dat dit jaar hun grote dag gaat beleven? En zijn zij nog op zoek naar een geschikte fotograaf? Stuur dan een mail naar dana-photography@outlook.com voor meer informatie over de mogelijkheden.

II Wist je dat...?? * ...Op de website van Dana Photography je de antwoorden op de meest gestelde vragen kunt vinden? Klik hier! * ... Je ook een fotoshoot op maat kunt aanvragen? Zelf je aantal personen en bewerkte foto's kiezen! Samen gaan we kijken naar de mogelijkheden en krijg je een passende prijs! Klik hier voor het boeken van jouw fotoshoot op maat!) * ... Dana Photography geen fotoshoots heeft in de periode van 30 juli t/m 19 augustus? Dan hebben we even lekker vakantie, zodat we daarna weer fris aan de slag kunnen! Wel blijven we bereikbaar per e-mail voor vragen en/of het maken van reserveringen.

II Foto van de Maand

Iedere maand kies ik een bijzondere foto uit. Eentje die ik graag met jullie wil delen, omdat het bijvoorbeeld om een speciale opdracht ging, de kids super enthousiast waren of gewoon omdat ik het een mooie foto vind.

Deze maand de foto van Dian. In een woord te omschrijven: Powervrouw! Ik mocht van Dian een aantal mooie portretfoto's maken in de Cacaofabriek te Helmond. Een mooie plek voor portretfoto's, ik ben verliefd op het geweldige licht wat daar naar binnen komt! Dian vertelde me dat ze niet goed wist hoe ze moest gaan staan voor de foto's. Natuurlijk heb ik haar gerustgesteld. Door te blijven bewegen en met elkaar te praten, ontstaan altijd de mooie spontane foto's. Achteraf was deze 'peptalk' helemaal niet nodig bij Dian! Zodra ik mijn camera pakte, begon ze al snel verschillende poses en bewegingen te laten zien, waardoor ik haar op een leuke en ontspannen manier heb kunnen fotograferen! Uiteindelijk een hele gezellige fotoshoot met als resultaat de foto's van een geweldige vrouw!

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Dana Photography I Helmond I Netherlands 
KVK: 81463472
Prijswijzigingen onder voorbehoud
© 2021 by Dana van den Heuvel