Capturing life


Het jaar vliegt als een wervelwind, de maand juni alweer! Tijd voor een nieuwe blog! Natuurlijk ben ik nog steeds volop in de weer met het fotograferen van al die lieve snoetjes. Maar niet alleen kun je me benaderen wanneer je foto's wilt van je kinderen... Het leven bestaat helaas ook uit momenten waarbij lachen en plezier maken, moeilijker is.

Zo mocht ik afgelopen maand ook foto's maken van een gezin dat op korte termijn afscheid moet gaan nemen van hun moeder. Erg aangrijpend natuurlijk om te zien, maar tegelijkertijd ook mooi.

Liefde voor elkaar is een van de sterkste gevoelens die er bestaat. Het overtreft op dat moment al het andere. Ook die momenten moet je vastleggen, hoe moeilijk dat soms ook is. Want ook dat hoort bij het leven.

Foto van de Maand

Iedere maand kies ik een bijzondere foto uit. Eentje die ik graag met jullie wil delen, omdat het bijvoorbeeld om een speciale opdracht ging, de kids super enthousiast waren of gewoon omdat ik het een mooie foto vind.

Deze maand de foto van Yessie! Of ja... de benen van Yessie ;) Je hebt vast de andere foto's van deze knappe meid voorbij zien komen. Een bijzonder moment, het galabal tijdens je laatste jaar op school. Ze droeg een mooie roze jurk, haren en make-up extra goed verzorgt en natuurlijk passend vervoer geregeld. Dat laatste vraagt natuurlijk om een creatieve foto! Het eindresultaat zie je hiernaast... Yessie zelf wist volgens mij niet zo goed wat ze hiervan moest denken, maar geloof me meid... You rock this picture!

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Dana Photography I Helmond I Netherlands 
KVK: 81463472
Prijswijzigingen onder voorbehoud
© 2021 by Dana van den Heuvel