Spontaniteit!

De mooie maand Mei is begonnen! Heerlijk al die extra uurtjes zon, waardoor we zelfs weer zonder jas buiten kunnen zijn! Hieronder deel ik graag een paar foto's die ik gemaakt heb, terwijl we lekker buiten in de natuur konden spelen:

Deze foto's laten ook precies mijn werkwijze zien.

Door mee te spelen in de wereld van deze kids, ontstaat er een vertrouwen en hebben we samen een gezellige tijd! De foto's die ik dan maak zijn daardoor spontaan en weinig geposeerd.

Ben jij nou ook op zoek naar een fotografe die jouw kinderen op een spontane manier kan vastleggen? Reserveer dan nu via www.dana-photography.com

Foto van de Maand

Iedere maand kies ik een bijzondere foto uit. Eentje die ik graag met jullie wil delen, omdat het bijvoorbeeld om een speciale opdracht ging,de kids super enthousiast waren of gewoon omdat ik het een mooie foto vind.

Deze maand de foto van Lieke & Tom. Dolgelukkig in verwachting van hun eerste kindje! Op een mooie zondag mocht ik hun geluk vastleggen. We besloten de foto's te maken bij het Buntven in Deurne, een plek waar ze samen regelmatig wandelen met de honden. De liefde voor elkaar is zeker zo sterk als die voor dieren! Straks komt er dan nog een klein wondertje bij... Lieke en Tom, ik wens jullie alle geluk, ik vond het super om jullie te mogen fotograferen!

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Dana Photography I Helmond I Netherlands 
KVK: 81463472
Prijswijzigingen onder voorbehoud
© 2021 by Dana van den Heuvel