Great things never came from comfort zones...

April 2018... dat betekent dat het alweer 1 jaar geleden is dat ik gestart ben met Dana Photography. Het klinkt cliché, maar de tijd is echt voorbij gevlogen! Eind 2016 heeft mijn man me mijn eerste Canon spiegelreflex-camera cadeau gegeven en sindsdien ben ik niet meer gestopt met fotograferen. Hij is dan ook de reden geweest dat ik iets met mijn passie ben gaan doen. Een uit de hand gelopen hobby is uitgegroeid tot Dana Photography, iets waar ik stiekem toch wel trots op ben! Ik had nooit eerder durven denken dat ik zelf zoiets zou kunnen opzetten en beheren. Na een samenwerking met Social Deals, is mijn naamsbekendheid gegroeid en hebben vele mensen kennis mogen maken met mijn liefde voor fotografie. Ik heb vele lieve kindersnoetjes mogen fotograferen, bijzondere gezinnen ontmoet en leuke momenten mogen vastleggen. Tussendoor blijf ik mezelf ontwikkelen door veel nieuwe dingen uit te proberen en workshops te volgen.

Dana Photography is natuurlijk vooral zo gegroeid door jullie! Ik ben nog steeds heel dankbaar voor alle mensen die ik heb mogen fotograferen, alle complimenten en positieve recensies die ik mocht ontvangen en al die blije kindergezichtjes! Nu de lente begonnen is, ga ik weer volop aan de slag in de buitenlucht en hoop ik iedereen snel weer eens te zien of te gaan ontmoeten bij een fotoshoot!

Wist je dat? * Dana Photography al ruim 89 fotoshoots heeft gedaan in het afgelopen jaar? * De website van Dana Photography inmiddels al meer dan 3000 bezoekers heeft gehad? * De Facebookpagina van Dana Photography al ruim 140 volgers heeft? * Dana Photography ook actief is op Instagram? * Dana Photography ter ere van haar eerste verjaardag een speciale Mini-Voorjaars-Shoot heeft op 29 april? * Je je daarvoor kunt aanmelden via de website www.dana-photography.com?

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Dana Photography I Helmond I Netherlands 
KVK: 81463472
Prijswijzigingen onder voorbehoud
© 2021 by Dana van den Heuvel