Chapter 3 of 12... Spring is coming

Bbbrrr.. wat is het koud geweest! En helaas heeft ook de bekende griep mij te pakken gekregen... Met tegenzin heb ik een paar shoots hierdoor moeten verplaatsen, iets wat ik niet graag doe... Gelukkig heb ik met rust en pijnstillers de draad weer op kunnen pakken en ben ik nu weer volop aan de slag! De maand Maart is begonnen en het lijkt erop alsof we de vorst voorlopig niet meer terug gaan zien. Ik verheug me dan ook weer op de naderende lente! Lekker naar buiten, de zon, de opbloeide natuur en natuurlijk weer meer fotoshoots in de openlucht! Op zoek naar nieuwe, inspirerende buitenlocaties en mogelijkheden om mooie plaatjes te maken... ik sta ook open voor al jullie ideeën/suggesties! Wist je dat..

* De winnaars van de winactie bekend zijn?!

* Aukje van Paassen en Maya Keuter de gelukkigen zijn die een GRATIS fotoshoot krijgen bij Dana Photography?

* Het gebruik van eigen accessoires een fotoshoot nog persoonlijker kan maken?

* Je daarom zeker accessoires mag meenemen naar een fotoshoot bij Dana Photography? * Je eigen ideeën en suggesties altijd kenbaar mag maken? Foto van de Maand

Iedere maand kies ik een bijzondere foto uit. Eentje die ik graag met jullie wil delen, omdat het bijvoorbeeld om een speciale opdracht ging,de kids super enthousiast waren of gewoon omdat ik het een mooie foto vind. Deze maand de foto van Mees. Hij mag aan iedereen laten weten dat hij grote broer wordt! Samen met mama hebben we het krijtbord gemaakt en Mees mocht daar lekker z'n gang mee gaan! Zoals je ziet is zijn To Do-lijstje voor nu helemaal klaar, maar hij zal zeker weer nieuwe dromen en uitdagingen willen toevoegen!

Wil je nu ook graag een fotoshoot bij Dana Photography? Lees dan de ervaringen/recensies op de Facebookpagina van Dana Photography en laat je overtuigen!

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Dana Photography I Helmond I Netherlands 
KVK: 81463472
Prijswijzigingen onder voorbehoud
© 2021 by Dana van den Heuvel