Hello February!

Jaaaa, het nieuwe jaar is in volle gang en ik heb alweer veel lieve snoetjes en stoere kids mogen fotograferen! Maar ook een moeder/dochter fotoshoot op de Strabrechtse Heide was erg leuk om te doen. Daarbij hebben ze als twee bikkels geposeerd bij een temperatuur van een paar graden boven nul! Zij zijn zeker niet te enige bikkels, want ook zwangere Rachel en haar man gingen deze koude ervaring aan. Ondanks de temperatuur, hebben we het ontzettend leuk gehad en zijn er mooie plaatjes ontstaan :)

En dan heb ik nog iets leuks mogen doen afgelopen maand... Ik ben eens zelf voor de camera gaan staan! Mijn website en social media kanalen konden wel een mooi zakelijk portret gebruiken. Voila... zie hier het eindresultaat.. (waar ik stiekem wel een beetje trots op ben)

Wist je dat...

* Wanneer je nog een voucher hebt van Social Deals, je deze nog in het gehele jaar 2018 kunt verzilveren? * Dana Photography ook zakelijke portretten maakt? * Dat je voorbeelden hiervan kunt bekijken op de website onder het kopje "Business"? * Er binnenkort een leuke winactie op Facebook van Dana Photography komt? Foto van de Maand

Iedere maand kies ik een bijzondere foto uit. Eentje die ik graag met jullie wil delen, omdat het bijvoorbeeld om een speciale opdracht ging,de kids super enthousiast waren of gewoon omdat ik het een mooie foto vind. Deze maand de foto van lieve Amara. Ik fotografeer ook ontzettend graag kleine details! Een babyhandje of voetje is dan natuurlijk ook superlief om te zien. Afgelopen weekend mocht ik Amara fotograferen en wat heb ik genoten! Zo'n lief klein meisje, samen met haar konijntjesknuffel. Ik ben helemaal verliefd geworden op deze foto! Gewoon omdat het een mooi en puur detail is, welke we vaak in ons drukke leven niet opmerken... Dank je wel lieve Amara! Natuurlijk wil ik graag meer van deze mooie momenten vastleggen Heb jij je fotoshoot al gereserveerd bij Dana Photography?? www.dana-photography.com

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Dana Photography I Helmond I Netherlands 
KVK: 81463472
Prijswijzigingen onder voorbehoud
© 2021 by Dana van den Heuvel