Page 1 of 365...

Het vuurwerk heeft geknald, de oliebollen zijn op en de kerstboom weer opgeruimd. Na een weekje vakantie begin ik deze week weer met de eerste fotoshoots van dit nieuwe jaar. Ik kan niet wachten om weer vele lieve snoetjes, gezellige families en pasgeboren baby's te gaan fotograferen! What's new? Wanneer je een fotoshoot bij Dana Photography hebt gehad, kun je vanaf heden je foto's uitzoeken op de website zelf! Je ontvangt na de fotoshoot een mail met de inloggegevens waarmee je alle bewerkte foto's in een beveiligde omgeving kunt bekijken.

Wist je dat...

* Wanneer je nog een voucher hebt van Social Deals, je deze nog in het gehele jaar 2018 kunt verzilveren? * Dana Photography ook mooie Loveshoots maakt? * Dat je voorbeelden hiervan kunt bekijken op de website onder het kopje "Love & Happiness"? * Je Dana Photography ook kunt volgen via Facebook & Instagram? * Het adres www.facebook.com/danavdheuvel en www.instagram.com/dana__photography__ is? * Je op deze social media ook mee kunt doen aan lopende acties? * Er voor het jaar 2018 weer leuke acties gepland staan? Foto van de Maand

Iedere maand kies ik een bijzondere foto uit. Eentje die ik graag met jullie wil delen, omdat het bijvoorbeeld om een speciale opdracht ging, de kids super enthousiast waren of gewoon omdat ik het een mooie foto vind.

Deze maand de foto van Emma. De woorden zacht, puur, liefde en geluk komen bij me op wanneer ik een baby fotografeer. En bij Emma is dat zeker niet anders! Ze is inmiddels al een ervaren modelletje, want ik heb haar al meerdere malen mogen fotograferen. Elke keer verschijnt er een lach op haar gezichtje wanneer ze weer voor de camera mag! Met twee grote broers aan haar zijde, een lieve papa en mama, zal ze vol geluk en plezier opgroeien... dat weet ik zeker!

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Dana Photography I Helmond I Netherlands 
KVK: 81463472
Prijswijzigingen onder voorbehoud
© 2021 by Dana van den Heuvel