Next stop... Christmas!

De cadeautjes zijn uitgepakt, De pepernoten zijn opgegeten, En we hebben Sinterklaasje weer uitgezwaaid... De volgende halte... Kerstmis! Vol smart wacht ik op de eerste sneeuwvlokjes... Iets wat ik voor mijn tijd als fotograaf nooit hardop zou zeggen, maar nu maak ik maar al te graag foto's in een mooie witte wereld! Voor de mensen die op de foto gaan soms wel even 'bikkelen' met deze koude temperaturen, maar uiteindelijk komen daar ontzettend mooie plaatjes voor in de plaats! Social Deals Vouchers De mensen die nog in het bezit zijn van een Social Deal Voucher... Deze mag je nog inleveren/gebruiken in het gehele jaar 2018! Dus staat er in het jaar 2018 iets bijzonders te gebeuren? Of wil je een romantische fotoshoot samen met je liefde? Reserveer dan je fotoshoot in 2018! Foto van de Maand

Iedere maand kies ik een bijzondere foto uit. Eentje die ik graag met jullie wil delen, omdat het bijvoorbeeld om een speciale opdracht ging, de kids super enthousiast waren of gewoon omdat ik het een mooie foto vind.

Deze maand de foto van Tygo. Wat was ik onder de indruk van je enthousiasme! Met weinig woorden liet je merken graag op de foto te gaan. Samen met je zus ben je een sterk team! Naar mijn mening geeft deze foto een mooi puur beeld en kijk je recht in de ziel van Tygo. Tygo, ik vond het super om je te mogen fotograferen!

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Dana Photography I Helmond I Netherlands 
KVK: 81463472
Prijswijzigingen onder voorbehoud
© 2021 by Dana van den Heuvel