Warme chocolademelk, kussentjes en gezelligheid

Alweer half november, tijd voor een nieuwe blog! De feestdagen staan voor de deur... Sinterklaas komt morgen weer aan in ons land en voordat je het weet, maakt hij alweer plaats voor de Kerstman. De dagen worden korter en kouder... Ik fotografeer graag buiten, het werken met daglicht vind ik het mooiste. Maar voor mijn kleinste 'klantjes' is het nu toch echt te fris buiten en ook wordt het snel donker. Met deze schatjes blijf ik lekker binnen en ik mag altijd met ze meespelen! Zo was ik laatst te gast bij Daan (4jr), Saar (2jr.) en Eef (3mnd). Drie ontzettend spontane en lieve kindjes, die mij bij binnenkomst meteen de speelkamer lieten zien! Door gezellig samen te spelen, dansen en lachen, heb ik tussendoor mooie plaatjes kunnen maken. Bij Dana Photography is poseren niet belangrijk, ik leg juist de momenten vast zoals ze zijn. Gewoon een uurtje gezelligheid en dit geluk daarna vastgelegd in een mooie foto.

Je kunt bij Dana Photography ook terecht voor een loveshoot, zwangerschapsfoto's of een andere bijzondere gelegenheid. Wil jij jouw verhaal ook laten vastleggen door Dana Photography? Reserveer je plekje op www.dana-photography.com

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Dana Photography I Helmond I Netherlands 
KVK: 81463472
Prijswijzigingen onder voorbehoud
© 2021 by Dana van den Heuvel